Kraj za seriju Senden Daha Guzel | Lepša od tebe

Stigle su nove vesti vezane za seriju Senden Daha Guzel | Lepša od tebe. Nove informacije će duboko razočarati fanove ovog projekta.

Kraj za seriju Senden Daha Guzel | Lepša od tebe

Foto Credits: IMDB

Serija Senden Daha Guzel | Lepša od tebe je počela da se emituje ovog leta i brzo ušla u srca mnogim gledaocima. Projekat odlikuje zanimljiva priča i harmonija glavnih glumaca, Cemre Baysel i Buraka Celika. Fanovi su sa nestrpljenjem čekali nove epizode iako je rejting stalno bio oko i ispod proseka.

Početkom nove sezone turskih TV serija usledio je šok i jako loš rejting za prethodnu epizodu. Odmah je krenula bojazan, koja se ostvarila. Serija Senden Daha Guzel | Lepša od tebe koja se emituje na turskom Fox TV-u će uskoro biti završena. Tačnije, finale ove turske serije će biti u epizodi 14.

Nema dileme da je pad rejtinga sa 3.49 na 1.88 u total kategoriji, sa 2.11 na 1.98 u AB is a 2.65 na 1.78 u ABC kategoriji rejtinga u epizodi 12 u odnosu na 11. epizodu uticao na ovu odluku. Glavni krivci za loš rejting su serije Kardeslerim i Gonul Dagi koje su praktično odvukle publiku kada su nastavljene, odnosno kada su emitovane prve epizode novih sezone ovih projekata u istom danu kada i serija Lepša od tebe.

Brzo po završetku epizode 12 pojavile su se vesti da će finale serije Senden Daha Guzel biti u epizodi 15, ali je produkcija odlučila da seriju završi i ranije, u 14. epizodi. Priča u još jednoj turskoj TV seriji se polako privodi svom kraju…

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Aldatmak / Obmana je veoma ambiciozna serija!

By: TV Exposed