Poznat novi projekat Selin Sekerci

Glumica Selin Sekerci nedavno se pojavila pred svojim fanovima sa likom Mine Cansu, koju je tumačila u TV seriji Yesilcam. Sekerci je ovoga puta odabrala film za svoj novi projekat.

Poznat novi projekat Selin Sekerci

Foto Credits: IMDB

Selin Sekerci je u svet turskih serija ušla sa popularnom TV serijom Kavak Yelleri, a potom je privukla pažnju projektom Melekler Korusun. Sekerci, koja je do sada glumila u mnogim TV serijama i filmovima, pojavila se pred svojim fanovima poslednjom ulogom u veoma popularnoj internet seriji Yesilcam.

Uspešna glumica je u ovoj seriji uspešno tumačila zvezdu Yesilcam perioda, Mine Cansu. Ova uloga je bila svojevrsna stepenica do perioda zrelosti karijere talentovane glumice. U međuvremenu, Sekerci, koja je glumila u filmu Benden Ne Olur, u kojem glavne uloge igraju Hazal Kaya i Onur Tuna, odabrala je film i za svoj novi projekat.

Režiser novog filma u kome će glumiti Selin Sekerci je Umut Evirgen. Naziv filma je Annesinin Kuzusu / Majčino jagnje. Glumačku ekipu filma Annesinin Kuzusu, čiji će scenario pisati poznata spisateljica Feride Cicekoglu, čine veoma ambiciozna imena.

Pored Selin, u njenom novom filmu će glumiti Necip Memili, Kubilay Aka, Hatice Aslan i Tansu Tasanlar. Još nema informacija o tome kada će snimanje filma početi i šta će biti njegova priča.

NOVO - Objavljena prva video najava turske serije Icimizdeki Ates / Vatra u nama!

By: TV Exposed