Objavljena prva video najava turske serije Icimizdeki Ates / Vatra u nama!

U produkciji Fabrike Yapım i od strane Onera Arslanela, TV serija Icimizdeki Ates / Vatra u nama sprema se da se uskoro pojavi pred publikom na ekranima ATV TV-a. Ova serija je od same najave da će biti snimana privukla dosta pažnje.

Objavljena prva video najava turske serije Icimizdeki Ates / Vatra u nama!

Foto Credits: Internet Haber

Objavljen je prvi tizer dugo očekivane serije. Video najava ove nove turske televizijske serije, koja je za kratko vreme dobio veliku interakciju na društvenim mrežama, izazvala je uzbuđenje.

Ipek Filiz Yazici, Atakan Hosgoren, Gizem Arikan, Demirhan Demircioglu, koji oživljavaju mlade advokate, otkriće svoje tvrdnje u prvom tizeru serije Icimizdeki Ates / Vatra u nama.

Pored toga, Burak Sevinc i Ceren Benderlioglu, koji će u radnji ove nove TV serije tumačiti uspešne advokate, dali su prve naznake o velikim tragedijama koje su doživeli likovi koje tumače. Nimet Erdem, Birol Elginoz i Nur Ozlem Elginjez pišu scenario za projekat, koji režira Murat Onbul.

U TV seriji Icimizdeki Ates / Vatra u nama biće ispričana priča o četvoro snažnih, inteligentnih, ambicioznih i uspešnih mladih ljudi koji su napravili prve korake u poslovnom svetu, upustili su se u životne avanture i pobede i ostvarili svoje snove.

Za video najavu nove turske serije kliknite -  OVDE.

NOVO - Objavljena prva video najava turske serije Icimizdeki Ates / Vatra u nama!

By: TV Exposed