Halit Ergenc u još jednoj seriji!

Sjajne vesti za fanove Halita Ergenca! Renomirani glumac nije izabran samo da igra glavnu ulogu ulogu u seriji u kojoj će mu partnerka biti Tuba Buyukustun već se takođe priprema za snimanje druge serije u kojoj će podeliti glavnu ulogu sa Fundom Eryigit.

Halit Ergenc u još jednoj seriji!

Foto Credits: Haberler

Prema informacijama poznate novinarke Birsen Altuntas, Halit Ergenc je odlučio da glumi u dve digitalne serije istovremeno.

U prvoj seriji, Kao da sutra neće nikad doći | Yarinlar Yokmus Gibi, podeliće glavnu ulogu sa Tubom Buyukustun. Ta serija se priprema se digitalnu platformu Gain.

Pored toga postalo je poznato da je njegova partnerka u drugoj seriji Bezimeni ljubavnici | Adsiz Asiklar, koju priprema kompanija Cumartesi film za digitalnu platformu Netflix, veoma talentovana Funda Eryigit. Serija će se sastojati od 8 epizoda, radiće u režiji Umura Turagaja, sa Basar Basaran kao autorom scenarija.

Već na setu

U seriji će kako se navodi biti snimljena tragikomedija Istanbula.

Ove nedelje počinje snimanje serije Kao da sutra neće nikad doći | Yarinlar Yokmus Gibi, koja se sastoji od 4 epizode.

Početkom naredne godine, 8. januara, Halit Ergenc će početi snimanje Netflixove serije Bezimeni ljubavnici | Adsiz Asiklar.

 Dakle, sledi naporan radni period za Ergenca ali i dva nadamo se kvalitetna projekta, koje njegovi fanovi bez dileme očekuju sa velikim nestrpljenjem.

NOVO - Korak po korak ka finalu serije Aile | Porodica

By: TV Exposed