Songul Oden ponosna zbog nove uloge

Songul Oden je postala jedna od zapaženih glumica prošlog perioda. Ova turska glumica, koja je veoma uspešno radila u Netflixovoj seriji pod nazivom Uysallar, takođe ne silazi sa dnevnog reda glumica sa TV serijom Oglum / Moj sin , koji se emituje na kanalu Show TV.

Songul Oden ponosna zbog nove uloge

Foto Credits: Dizilah

Songul Oden, koja igra Zeynep u TV seriji Oglum, koja se emituje utorkom uveče, otkrila je i plan posle serije, koja će na kraju sezone ući u finale. Reč je o novom, zaista ambicioznom projektu. Glumica će oživeti lik Zubeyde Hanim, majke velikog vođe, u seriji Ataturk, kojoj digitalna platforma Disney plus pridaje veliki značaj.

Očekuje se da će snimanje ove internet serije, u kojoj će glumiti i Aras Bulut Iynemli i Ema Votson, početi u julu.

Songul Oden ima naporan period i u nedavnom intervju je istakla da TV serija Oglum / Moj sin napreduje veoma dobro. Glumica je rekla: „Dobro, ide prilično dobro. Okruženje je takođe lepo“, izjavila je ona.

Potvrđujući razvoj događaja u vezi sa TV serijom Ataturk, Songul je objasnila da za sada ne može da iznosi detalje o projektu jer je potpisala ugovor o poverljivosti. Glumica je rekla: „Ona je lik koji ću igrati sa velikom srećom i ponosom. Veoma sam uzbuđena, trenutno imamo probe.”

NOVO - Nove vesti oko nove serije Demet Ozdemir

By: Milt-TV Exposed