Burak Sevinc dobija pohvale!

Film Murat Gogebakan Kalbim Yarali | Murat Gogebakan: Moje srce ranjeno, koji će na bioskopsko platno doneti životnu priču Murata Gogebakana, u produkciji CNS Production i HM Production, izašao je u petak, 8. decembra.

Burak Sevinc dobija pohvale!

Foto Credits: Haberler

Objavljeni trejler i soundtrack pripremljeni su na osnovu borbe Murata Gogebakana, koji je fascinirao milione svojim filmskim pesmama, koje je široka publika na društvenim mrežama nakon albuma zasula komentarima i lajkovima.

Na društvenim mrežama gledaoci su davali pohvalne komentare Buraku Sevincu.

Korisnici su izjavili da je glumac bukvalno proživeo ulogu i da je tako odradio, i da su bili veoma impresionirani filmom.

Film u bioskopima

Uspešni glumac Burak Sevinc igra nezaboravnog pevača Gogebakana u filmu, koji je režirao Ali Ayyildiz, a napisali su Ali Ayyildiz, Lutfi Albayrak i Sezgin Irmak.

Burak Sevinc, koji je privukao pažnju svojom sličnošću sa Muratom Gebebakanom u trejlerima, takođe je dobio odlične kritike za album sa muzikom koji je pevao. Sevinc, koji je otpevao pesme „Ben Sana Asik Oldum“, „Gafil Gezme Saskin“, „Kor Bicak“, „Vurgunum“ i „Kalbim Yarali“, impresionirao je publiku i svojom glumom i glasom pre izlaska filma.

Burak Sevinc, koji igra Murata Gogebakana, je u društvu Tuvane Turkay i Hande Soral, a glumačku ekipu filma čine i Merve Kansu, Necmi Yapici, Feride Cetin, Levent Tulek, Durukan Celikkaya, Faruk Pakis, Gunc Kini.

Film Murat Gebebakan Kalbim Yarali je od juče u bioskopima.

NOVO - Eylul Tumbar i Enes Kocak dobili nove nagrade

By: TV Exposed