Nurettin Sonmez operisan nakon nezgodne povrede

Emitovane su prve četiri epizode turske serije Sipahi / Spahije koja se prikazuje na ekranu Show TV-a. Jedan od glumaca ove turske serije je i Nurettin Sonmez.

Nurettin Sonmez operisan nakon nezgodne povrede

Foto Credits: Haberler

Pokušavajući da bude alternativna serija sa drugačijom postavkom priče u ponedeljak uveče, rejting serije Sipahi nije tako dobar kao što se očekivalo. Serija Spahije, u kojoj glume Kaan Yildirim i Ozge Gurel, takođe privlači pažnju svojom špijunskom pričom i scenama punim akcije.

Prava nesreća je bila i to što je Nurettin Sonmez, koji učestvuje u seriji sa likom Kemala, doživeo povredu, odnosno nesreću tokom procesa serije koji je upravo započeo. Sonmez, koji je ranije bio uključen u ovakve projekte pune akcije, navikao je na takva okruženja. Međutim, glumac je nesreću doživeo u svom domu, a ne na setu.

Nurettin Sonmez se dotakao ovog incidenta na pitanje novinara na događaju kojem je prisustvovao. Glumac je rekao: „Moja ruka se susrela sa staklom“ i naveo da je njegov desni lakat udario u staklo i da su komadi stakla završili u njegovoj ruci i naneli mu ozbiljne povrede.

Glumac je potom objasnio: „To se desilo kod kuće, a ne na setu. Došlo je do teške nezgode, posekotina nerava, krvnih sudova, tetiva. Imao sam operaciju, sada sam u procesu lečenja“. Izrazivši da su uzeli nedelju dana pauze od snimanja serije, glumac će nastaviti da bude na snimanju sa ekipom tokom ovog procesa lečenja. Sonmez, kojeg ćemo u seriji gledati sa zamotanom rukom, takođe želi da nastavi projekat uprkos ovoj neprijatnoj povredi. Objašnjavajući da je inače aktivna osoba, glumac je rekao da neće imati većih problema na snimanju bez obzira na situaciju sa rukom.

NOVO - Otkriveni glumci nove turske serije Kasaba / Grad

By: TV Exposed