Eylul Tumbar i Enes Kocak dobili nove nagrade

Veoma cenjena TV serija Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače postala je sjajna zvezda letnje sezone na TRT1.

Eylul Tumbar i Enes Kocak dobili nove nagrade

Foto Credits: RiriNano

Činjenica da je serija Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače nastavila da se susreće sa publikom tokom zimske sezone bila je pokazatelj njenog uspeha.

Eylul Tumbar i Enes Kocak, glavni glumci serije, nastavljaju da dokazuju da su veoma dobar par u svakoj epizodi. Nagrada koju je dvojac dobio može se posmatrati kao potvrda njihovog uspeha.

Tumbar i Kocak osvojili su nagrade „Najbolja glumica i najbolji glumac“ na 9. dodeli Zlatnih 61 nagrada sa svojom serijom Kendi Dusen Aglamaz.

Nove epizode četvrtkom

U režiji Emrea Kabakusaka i Inci Balabanoglu Ahiske, a scenariste Gulbike Sonai Ute, veoma cenjena serija TRT 1 Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače ocenjena je vrednom dve nagrade.

U kategoriji najbolje romantične serije 9. Zlatne 61 nagrade; Eylul Tumbar, koja glumi lik Alize u TV seriji Kendi Dusen Aglamaz, osvojila je nagradu (najbolja glumica), a Enes Kocak, koji je tumači lik Serkana, osvojio je nagradu (najbolji glumac).

Eylul Tumbar i Enes Kocak zahvalili su se publici dok su zajedno primali nagrade. Kendi Dusen Aglamaz sa sve većom dozom uzbuđenja i radoznalosti, je na TRT 1 svakog četvrtka uveče.

NOVO - Zbog čega je serija Bir Derdim Var | Imam problem toliko neuspešna?!

By: TV Exposed