Zbog čega je serija Bir Derdim Var | Imam problem toliko neuspešna?!

Mnogi obožavaoci TV serija su se veoma nadali projektu Kanala D pod nazivom Bir Derdim Var / Imam problem.

Zbog čega je serija Bir Derdim Var | Imam problem toliko neuspešna?!

Foto Credits: DiziCentral

Birce Akalay je jedno od imena koja preduzimaju razne korake posebno u ime društvene odgovornosti i nastoje da ispune očekivanja svojih fanova u tom pogledu.

Serija pod nazivom Bir Derdim Var | Imam problem, sa poznatim glumcima u glavnoj ulozi, izdvojila se kao produkcija koja se fokusira na psihološke probleme sa kojima se suočavaju mladi ljudi i ima za cilj da ih navede da pobegnu iz situacije u kojoj se nalaze njihove porodice.

Međutim, nizak rejting serije nije dao timu dovoljno prilika da ostvari svoje ciljeve.

Serija Bir Derdim Var, koja će šestom epizodom imati finale u sredu, 13. decembra, na ovaj način se oprostila od TV ekrana, što je bio razvoj koji je rastužio mnoge gledaoce.

Priča problem?!

Oni koji na društvenim mrežama dele „Sramota za ovu seriju“ i oni koji su uznemireni zbog kratkog trajanja projekta Bir Derdim Var izražavaju svoje mišljenje na društvenim mrežama.

Mnogi gledaoci imaju slično mišljenje i izražavaju svoje mišljenje protiv toga da ovakve društveno odgovorne produkcije budu televizijski projekti. Televizijski kritičar Sina Kologlu je takođe podvukao da je projekat TV serije pod nazivom Bir Derdim Var imao problem sa gledanošću i napisao:

„Počelo je ambiciozno… O timu se mnogo pričalo sa temom i muzikom. Našoj porodici se dopalo. Ali publika u zemlji je rekla „nije mi se dopalo“ i to je finale u 6. epizodi. Pa zašto se to nije dogodilo? Uzeo sam ovakvu anketu. Tvrdi se da na strani kanala postoje mišljenja da deca i bolest možda nisu bili baš naklonjeni publici. Drugim rečima, situacija dece sa psihičkim smetnjama nije naišla na veliki odziv.”.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Glumački kadar serije Kizil Goncalar | Crveni pupoljci obećava mnogo!

By: TV Exposed