Otkriven datum premijere novog projekta Kaana Urgancioglua

Turski glumac Kaan Urgancioglu zaista briljira u seriji Yargi | Presuda. On i njegova partnerka na sceni Pinar Deniz dobijaju sve veći broj nagrada zbog svojih uloga u ovom projektu.

Otkriven datum premijere novog projekta Kaana Urgancioglua

Foto Credits: IMDB

Kaan Urgancioglu ulogom Ilgaza Kaye u TV seriji Yargi | Presuda potvrdjuje svoj nesporni glumački kvalitet. Treba pohvaliti i scenaristkinju Semu Ergenekon i način na koji je napisala ovaj lik. Mnogi smatraju da je Ilgaz pravi primer muškarca, na koga svi treba da se ugledaju.

Urgancioglua ćemo uskoro gledati u još jednom novom projektu. Reč je o novom turskom filmu. Naziv projekta je Sen Yasamaya Bak | Ti nastavi da živiš. Njegova partnerka u ovom novom filmu je Asli Enver. Scenario za ovaj projekat je napisao Hakan Bonomo. Režiser je Ketche. U pitanju je drama koja se radila u produkciji kompanije TAFF Pictures.

Otkriven je datum premijere, odnosno dan od kada će film biti dostupan na Netflix digitalnoj platformi. Kaana Urgancioglua iAsli Enver ćemo kao glavne glumce u ovom novom filmu moći da gledamo od 21. marta, kada će film biti dostupan za sve korisnike ove društvene platforme.

View this post on Instagram

A post shared by Asli Enver (@aslienver)

O samoj radnji nema informacija. S obzirom na uspehe turskih filmova Babamin Kemani | Violina mog oca i pogotovo filma Ask Taktikleri | Ljubavna taktika, svi sa nestrpljenjem očekuju ovaj novi projekat.

Ostaje da vidimo da li će film Sen Yasamaya Bak | Ti nastavi da živiš opravdati očekivanja.

NOVO - Počinje snimanje nove serije Kara Tahta / Tabla

By: Milt-TV Exposed