Počinje snimanje nove serije Kara Tahta / Tabla

Turska glumica Miray Daner pojaviće se u novoj televizijskoj seriji. Reč je o seriji pod nazivom Kara Tahta ili u prevodu Tabla.

Počinje snimanje nove serije Kara Tahta / Tabla

Foto Credits: Internet Haber

Kompanija US Yapim radi na novom projektu za nacionalni televizijski kanal TRT 1. Glavnu žensku ulogu u ovoj seriji tumačiće Miray Daner. Glumica je nedavno dala kratak intervju u kom je potvrdila tu informaciju.

Prema njenim rečima, snimanje kadrova na ovoj novoj TV seriji će početi već ove nedelje. Prve informacije glase da će radnja serije Kara Tahta / Tabla biti vezana za profesore i školu.

Partner Miray Daner u ovom novom projektu biće Furkan Andic. Ta informacija je naišla na veoma pozitivne odjeke među gledaocima turskih serija. Nadamo se da će i sama radnja biti zanimljiva.

Nedavno je potvrđeno da će ulogu u ovoj novoj TV seriji imati i Onur Durmaz koji je do nedavno radio na seriji Yargi / Presuda.

View this post on Instagram

A post shared by Miray Daner (@miraydaner)

Serija Kara Tahta jedna je od tri nove koje se pripremaju za nacionalni TV kanal TRT. Pored nje, biće emitovana serija Kasabu Doktoru / Gradski doktor u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Ozan Akbaba. Treća serija koja se priprema je Balkan Ninnisi / Balkanska uspavnka čija će radnja delom biti snimana i u Makedoniji.

Po svemu sudeći očekuju nas nove, nadamo se dobre i zanimljive turske serije.

NOVO - Turski film Ask Taktikleri / Ljubavna taktika postaje globalni hit!

By: Milt-TV Exposed