Definitivno – Kraj za seriju Masumiyet / Nevinost

Nakon vesti da bi turska serija Masumiyet / Nevinost mogla da se završi u epizodi 13, podiglo se dosta prašine. Sada, više nema dileme oko toga da li će i kada serija biti završena.

Definitivno – Kraj za seriju Masumiyet / Nevinost

Foto Credits: Promo

Uprkos promeni dana emitovanja, pomeranju serije za ponedeljak, rezultati su izostali. Na taj način Fox TV je dao ovom projektu Gold Filma još jednu šansu. Šansu, koja nije iskorišćena. Rejting je ostao nizak i serija će biti završena. Finale turske serije Masumiyet će biti u epizodi 13. Nisu pomogli ni pritisci glumice Hulye Avsar. Ona je ušla u raspravu sa producentima zbog završetka ove serije i istakla da ona nije glumica koja će raditi u projektima od samo 13 epizoda. Kanal Fox TV jednostavno ne želi da izgubi potencijalnu zaradu od drugih serija i odlučio je da završi ovaj projekat u ranije najavljenoj, 13. epizodi.

Turska serija Masumiyet / Nevinost je imala svoju premijeru 24. februara 2021. godine. Glumački kadar serije i sam start su dosta obećavali, međutim ispostavilo se da je rejting serije podbacio. Pored pomenute Hulye Avsar u ovom projektu glume i Deniz Cakir, Memhet Aslantug, Ilayda Alisan, Serkay Tutuncu i drugi.

Sve epizode turske serije Nevinost sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM.

NOVO - Stručnjak iz svetski poznate serije Homeland u seriji Barbaroslar!

 By: Milt-TV Exposed