Ugur Aslan pohvalio svoju suprugu, scenaristkinju serije u kojoj glumi

Serija Yargi / Presuda počela je svoju treću sezonu na ekranu Kanala D.

Ugur Aslan pohvalio svoju suprugu, scenaristkinju serije u kojoj glumi

Foto Credits: IMDB

Serijal Yargi, koji je emitovan u nedelju uveče, 24. septembra, ponovo je, ovog puta svojom 64. epizodom oduševio milione gledalaca.

I prva epizoda 3. sezone, koju su mnogi gledaoci na društvenim mrežama pohvalili u komentarima, takođe je privukla pažnju svojim iznenađenjima.

Pored toga što je postala majka, Ceylin je nastavila priču kao tužilac, što je bio najvažniji prelomni trenutak serije.

Sema Ergenekon, scenaristkinja serije Yargi / Presuda, koja je počela sezonu preskakanjem vremena, poručila je da će serijal Yargi biti veoma uspešan i u 3. sezoni, redosledom priče koji je sve iznenadio.

Pohvale za scenario

Suprug Seme Ergenekon, glumac Ugur Aslan, takođe je privukao pažnju svojim pohvalama za scenario.

Gledaoci, koji iz prethodnih intervjua znaju da Ergenekon svom mužu kod kuće nije pominjala nikakve detalje o seriji, zadovoljni su što je čak i Ugur Aslan toliko iznenađen. Ugur Aslan je skrenuo pažnju sledećim rečima hvaleći svoju ženu:

„Pretpostavljam da ne bi bilo pogrešno reći da je naša scenaristkinja Sema Ergenekon uvek otvarala svaku novu sezonu kao novu seriju. Ovako počinjemo ovu godinu. Toliko smo nedostajali jedno drugom, shvatili smo to. Nije bilo emitovanja od maja. Počeli smo brzo, nastavljajući tamo gde smo stali kao da nije bilo praznine. Biće to godina u kojoj će publika mnogo uživati i uključiti se u priču.”.

NOVO - Yargi odličan na nastavku, solidan start serije Kirli Sepeti

By: TV Exposed