Stručnjak iz svetski poznate serije Homeland u seriji Barbaroslar!

Stiže nam nova vest vezana za tursku seriju Barbaroslar / Braća Barbarosa. Set ovog novog projekta dobio je sjajno pojačanje. Ovaj put nije reč o glumcu ili glumici već o vrhunskom stručnjaku kinematografije.

Stručnjak iz svetski poznate serije Homeland u seriji Barbaroslar!

Foto Credits: Teammy

Ekipi koja radi na ovoj seriji priključio se gospodin Maher Maleh. Maleh je kinematograf, poznat po svom radu u svetski poznatoj seriji Homeland. Na tom projektu radio je kao pomoćnik kinematografa, a u seriji Barbaroslar će imati značajnu ulogu u pripremi same serije. U svojoj karijeri radio je na trinaest projekata. Prvi posao imao je kao direktor fotografije u seriji ChromiumBlue u 2002. godini. Potom su ređali poslovi na projektima Der Ein Euro Clip, Going againts fate, Le Mans Hybrid Racing i drugim serijama i filmovima.

Serija Barbaroslar / Braća Barbarosa je najveći i najskuplji projekat u istoriji turskih televizijskih serija. Projekat je dugo najavljivan, a snimanje je zvanično počelo pre nekoliko dana. Prema najavama kreatora serije očekuju nas fenomenalne scene i sjajan scenario. Poznato je i ko će tumačiti uloge četiri brata Barbarosa. Njih će glumiti: Yetkin Dikinciler u ulozi Ishaka, Engin Altan Duzyatan u ulozi Oruca, Ulas Tuna Astepe kao Hizir ili Hayreddin Pasa, admiral turske flote. Pored njih, četvrtog brata će glumiti Caner Topcu, u seriji Ilyas.

Glavni reditelj projekta Barbaroslar je Dogan Umit Karaca. Egipatski reditelj Adel Adib radi na posebnom delu serije. On je zadužen za bitke na morum tj. snimanje tih veoma zahtevnih scena. Snimanje ove serije je počelo, ali će epizode biti emitovane tek na jesen. Serija će biti emitovana na turskom nacionalnom kanalu TRT 1. Video najava serije je snimljena, ostaje da se odradi veliki posao u post-produkciji. Trejler se očekuje do kraja ovog meseca.

NOVO - Poznato kada će biti finale sezone turske serije Sadakatsiz / Neveran

 By: Milt-TV Exposed