Ozge Gurel o datumu venčanja

Turska glumica Ozge Gurel dala je novi kratak intervju medijima u Turskoj. U njemu je govorila najviše o privatnom životu.

Ozge Gurel o datumu venčanja

Foto Credits: Internet Haber

Pre nekoliko dana potvrđena je vest da će se Ozge Gurel i njen dugogodišnji momak i kolega Serkan Cayoglu venčati tokom ovog leta. U razgovoru sa pripadnicima medija, glumica je govorila i o ovoj temi.

Ozge je još jednom rekla da će ceremonija venčanja biti održana tokom letnjih meseci. O konkretnoj organizaciji još uvek nisu razgovarali. Ti razgovori tek predstoje, ali kako i sama glumica ističe to su finese i lepe stvari.

Njen verenik je nedavno završio rad na svom projektu,  odnosno završio snimanje TV serije, a ona je započela rad na novoj internet seriji. Iz tog razloga, tačnije zgusnutog rasporeda rada nisu pričali o datumu i samoj organizaciji venčanja. Sve to će biti poznato uskoro i raduje se stupanju u braku sa Serkanom.

Podsećamo, Ozge Gurel je započela rad na novom projektu pod nazivom Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život. Reč je o seriji Disney Plus digitalne platforme koja će doneti priču o četiri žene. Ozge će tumačiti lik Dicle, jedne od njih.

NOVO - Tuba Buyukustun, Beren Saat i Cansu Dere u istoj seriji?!

 By: Milt-TV Exposed