Tuba Buyukustun, Beren Saat i Cansu Dere u istoj seriji?!

Gotovo svakog dana pristignu nove vesti o novim serijama digitalne platforme Disney Plus. Ono što je postalo sigurno je da ova kompanija neće štedeti novac kada su turske serije u pitanju.

Tuba Buyukustun, Beren Saat i Cansu Dere u istoj seriji?!

Foto Credits: Internet Haber

Broj poznatih glumaca koji će raditi na ovoj digitalnoj platformi je sve veći. Engin Akyurek i Irem Helvacioglu već snimaju svoju seriju Kacis, Can Yaman će uskoro raditi na projektu El Turco (ostaje da vidimo kako će se tačno serija zvati), a pored njih u serijama Disney Plusa će se pojaviti i Demet Ozdemir, Kerem Bursin, Hande Ercel, Hafsanur Sancaktutan i drugi.

Taj spisak bi mogao da bude proširen za tri veoma poznata imena, odnosno za još tri zaista fantastične turske glumice. Nove „mete“ ljudi sa ove digitalne platforme su Tuba Buyukustun, Beren Saat i Cansu Dere.

Kompanija Medyapim koju vodi bivši direktor TV kanala D, Murat Saygi, priprema novi projekat. Taj projekat je nova serija koju rade za Disney Plus digitalnu platformu. U pitanju je adaptacija knjige Siyaha Bulasan Kadinlar ili u prevodu Žene u crnom, autorke Busre Cebe.

Glavne uloge u tom projektu bi mogle da tumače Tuba, Beren i Cansu. Pregovori su u toku i zaista ne bi bilo iznenađenje da s obzirom na dosadašnje, ishod bude pozitivan.

NOVO - Novi glumac u seriji Destan / Legenda

 By: Milt-TV Exposed