Novi period za Nalan i seriju Camdaki Kiz

Velike promene se nastavljaju u TV seriji Camdaki Kiz/ Devojka iza ogledala, koja se emituje na Kanalu D četvrtkom uveče.

Novi period za Nalan i seriju Camdaki Kiz

Foto Credits: Hurriyet

U seriji, koju su uzdrmali odlasci poslednjih meseci, više nema ni Kana ni Feride. Konfliktno okruženje stvoreno u seriji kroz ova dva lika biće odvučeno na sasvim drugu tačku sa različitim događajima.

Počinje period kada lik Nalan, koju uspešno igra Burcu Biricik, donosi jasnije odluke o sopstvenom životu. Činjenica da su ona i Sedat sada u situaciji razvoda biće otkrivena i Nalan će nastaviti svojim putem prihvatajući ono što život nosi sa slikom snažne žene.

Izvesno je da nećemo gledati ratobornu, već zreliju Nalaa koji prihvata realnost života u priči ove serije. „Želim da se odmah razvedem od Sedata. Bio je to veoma pogrešan brak od početka. Mislim da smo svi bili svesni toga.”. Ove reči će izaći iz usta Nalan i možemo reći da će priča otići na sasvim drugu tačku u seriji Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala.

Balans u seriji će biti poljuljan

U novom procesu doći će i do situacije da će neki likovi u seriji postati važniji, a neki nevažni. Međutim, čini se da će, kako serija Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala napreduje ka kraju sezone, velike promene u životu lika Nalan doneti potpuno nove priče.

Ne može se unapred reći kako će velika promena u seriji Kanala D Camdaki Kiz, koja se veoma efikasno odvija već 3 sezone i ima veoma dobru gledanost, uticati na publiku.

Međutim, podrazumeva se da će se balans u seriji poljuljati.

NOVO - Da li je serija Al Sancak turska propaganda?!

By: TV Exposed