Da li je serija Al Sancak turska propaganda?!

Serija Al Sancak / Crvena zastava, koja se četvrtkom uveče sastaje sa publikom na ekranima TRT1, usvojena je za kratko vreme i prve 4 epizode ​​su imale uspešan proces sa veoma dobrom gledanošću.

Da li je serija Al Sancak turska propaganda?!

Foto Credits: DiziCentral

Serija, u kojoj Ugur Gunes i Gulsim Ali Ilhan preuzimaju glavne uloge, istaknuta je koliko i emocije koje želi da izazove u publici, kao i scene pune akcije. Ima i onih koji smatraju da je Al Sancak / Crvena zastava propagandna serija u smislu da je serija koja se bavi temom nacionalnog jedinstva i nacionalnog integriteta.

Međutim, takođe možemo reći da je serija Al Sancak projekat koji daje poruku u smislu opisa operativne moći Oružanih snaga Turske. Više od priče o seriji, korišćena oprema, herojstvo vojnika i taktičko-tehnička veština u operativnom smislu imaju za cilj da privuku publiku.

Uostalom, očigledno je da propaganda „svi su protiv Turske, a Turčin nema prijatelja osim Turčina u svetu“ traje godinama. Serija Al Sancak, kao produkcija koja služi ovoj svrsi, uspeva da impresionira publiku na ekranu.

Pohvale za glumce

Gledajući njegovu prethodnu TV seriju, Ugur Gunes svojom trenutnom ulogom zrači mladalačkom energijom i treba napomenuti da mu to što je vojnik u priči veoma odgovara. Glumac je veoma uronjen u svoju ulogu i pokazuje da uživa u predstavi u svakoj sceni.

U seriji se takođe vidi da se biraju imena mladih glumaca koji su fizički sposobni da budu vojnici. Takođe se može reći da je Gulsim Ali Ilhan iznenadila sve svojom ulogom Nadye i da njeni fanovi ranije nisu očekivali da će je videti u takvom projektu, kao i da je imala važno iskustvo u karijeri.

Novu, petu po redu epizodu serije Al Sancak možete pogledati na TRT1 u četvrtak, 2. marta.

View this post on Instagram

A post shared by Al Sancak TRT (@alsancaktrt)

NOVO - Novi veliki test u seriji Yargi / Presuda

By: TV Exposed