Ozge Gurel o seriji Sipahi / Spahije

Turska glumica Ozge Gurel sastaje se sa svojim fanovima svakog ponedeljka uveče u TV seriji Sipahi / Spahije na Show TV-u.

Ozge Gurel o seriji Sipahi / Spahije

Foto Credits: IMDB

Jedan od najvažnijih likova ove adrenalinske serije je Canan, komesarka u jedinici za borbu protiv terorizma. Ozge Gurel je uzela časove rukovanja oružja i borbe oko mesec dana pre nego što je otišla na set. Glumica je mnogo napredovala zahvaljujući liku Canan u ova dva predmeta, što je dugo želela da radi, ali nije mogla da nađe priliku. Za Ozge Gurel, koja je prvi put u karijeri učestvovala u akcionoj produkciji sa TV serijom Sipahi, trenutni proces opisuje potpuno novo iskustvo. Glumica se oslanja na časove boksa, koje pohađa već neko vreme, posebno za scene bliskih borbi.

Obožavaoci Ozge Gurel su takođe veoma zadovoljni njenim scenama prepunim akcije koje se odražavaju na ekranu. Glumica je takođe izjavila da je bila mirna i srećna na snimanju i rekla je sledeće o stvarima koje joj je serija Sipahi / Spahije već donela:

„Lik je bio prelep odraz mog života. U svakom slučaju, postoje stvari koje uvek želimo da naučimo, zahvaljujući Canan, uspela sam da se pobrinem za njih. Lekcije o oružju, tehnike borbe. Sve je bilo veoma prijatno.”. Napominjući da sve ide kako treba, glumica je navela da joj ljubav prema boksu koristi i na scene borbi u seriji. Pominjući da se već neko vreme bavi boksom kao sportom, glumica je rekla: „Više sam se fokusirala na boks sa Canan. Neverovatno je, nema više stresa.“.

Podsećajući da moraju da rade veoma intenzivnim tempom, Ozge Gurel je objasnila da je iz tog razloga za nju veoma važno postavljeno okruženje. Glumica, koja ima veoma dobru komunikaciju sa svojim partnerima Kaanom Yildirimom i Keremom Alisikom u seriji Sipahi, govorila je o ambijentu koji je postavljen: „U poslovima u kojima radimo tako užurbanim tempom, mir postaje prioritet. Srećan rad. Imam veliku sreću što su i Kaan i brat Kerem neverovatni ljudi. Većina mojih scena je ionako sa njima. Još ne radimo sa celim timom. Svi rade na delove. Veoma sam srećna što provodim vreme sa Kaanom i Keremom. “.

NOVO - Cemre Baysel - serija Yesil Deniz kao početak sjajne karijere

By: TV Exposed