Dobra i loša vest za seriju Aldatmak

Serija ATV-a pod nazivom Aldatmak / Obmana, za koju je zadužena kompanija TIMS&B Productions, u produkciji Timura Savcija i Buraka Sagiyasara, bila je na ekranu u četvrtak na ekranima sa novom epizodom.

Dobra i loša vest za seriju Aldatmak

Foto Credits: IMDB

U četvrtak 20. aprila se na TV ekranima ATV TV sa svojom 27. epizodom pojavila serija Aldatmak / Obmana i privukla je dosta pažnje.

Interesovanje za snažnu priču ove turske serije se nastavlja i projekat privlači dosta interesovanja gledalaca i ljubitelja turskih TV serija. Međutim, rejting nastavlja da opada.

27. epizoda TV serije Aldatmak / Obmana donela je ATV-u prvo mesto u total kategoriji rejtinga u danu emitovanja. Međutim, u grupama AB i ABC1 serija je uspela da bude tek treća, što pomalo kvari utisak.

Pohvale za priču i glavnu glumicu

Vahide Percin igra glavnu ulogu u TV seriji Aldatmak / Obmana i obožavaoci serije dive se njenoj predstavi. Mnogo je gledalaca koji misle da i priča ide dobro.

Međutim, uznemirujuća situacija je regresija rejtinga na prosek. Čak i u grupi rejtinga AB interesovanje publike je bilo ispod proseka, što svakako nije dobra vest.

Serija i dalje ima veoma jaku publiku kada je u pitanju total kategorija, i to održava priču na površini. Ipak, ne treba gubiti iz vida da se pad rejtinga nastavlja i pred kraj sezone.

View this post on Instagram

A post shared by Aldatmak (@aldatmakdizi)

NOVO - Ebru Sahin i Akin Akinozu još uvek ubiraju plodove serije Hercai!

By: TV Exposed