Asli Enver i serija Benim Adim Farah kao rešenje za Fox TV?!

Turski TV kanal Fox već duže vreme ima velikih poteškoća da zadrži serije u etru. Reakcija publike nakon što je kanal za kratko vreme dospeo u finale važnih produkcija pokazuje se na različite načine.

Asli Enver i serija Benim Adim Farah kao rešenje za Fox TV?!

Foto Credits: DiziCentral

TV serije koje se emituju na Fox TV-u ne ističu se više kao nekada. Evo važnog kandidata da se ova situacija promeni vrlo brzo. Reč je o TV seriji Benim Adim Farah / Moje ime je Farah, u kojoj će glavnu ulogu igrati Asli Enver. U toku su preliminarne pripreme za projekat Moje ime je Farah, za koji se očekuje da bude veoma uspešan projekat i sa pričom i sa glumačkom postavom.

Asli Enver, koja ima poseban ugovor sa Disney Plusom, fokusiraće se na svoj novi projekat nakon što se završi snimanje njene trenutne Arayis. O Enver, koja je u ovoj seriji sa likom koji pokušava da spase svoju prijateljicu iz ruku kulta, u narednom periodu će se mnogo pričati sa likom u seriji Fox TV-a.

Serija, poznata kao The Cleaning Lady / Čistačica, adaptira se u Turskoj kao Benim Adim Farah / Moje ime je Farah. Pošto se promena imena projekata u Turskoj dešavala mnogo puta, nemojte se iznenaditi ako se takav aranžman napravi za ovu seriju. Orginalna serija, koja je emitovana u Argentini pod imenom La chica que limpia 2017. godine, fokusira se na velike žrtve koje žena hirurg podnosi da bi pomogla svom petogodišnjem sinu da pobedi retku bolest. Žena je voljna da postane čistačica mafije i zbog novca sredjuje lica mesta krivičnih dela sve zbog svog sina, kojeg je prebacila na kliniku za koštanu srž u SAD. Ostaje da vidimo koliko će od orginalnog scenarija zadržati turska verzija.

View this post on Instagram

A post shared by Asli Enver (@aslienver)

NOVO - Serija Ataturk privlači sve više pažnje (VIDEO)

By: TV Exposed