Burak Deniz ne zaboravlja seriju Marasli

Pre nego što je emitovana na ATV TV ekranima, serija Marasli je bila obećavajuća produkcija sa svojim promocijama. Serija, koja je počela da se pojavljuje na ekranu asertivno, bila je voljena i zaista cenjena medju gledaocima.

Burak Deniz ne zaboravlja seriju Marasli

Foto Credits: Haberler

Međutim, život ove turske televizijske serije mogao je da traje samo jednu sezonu, jer serija nije mogla da povrati postepeno opadajući rejting.

Serija Marasli, u kojoj su Burak Deniz i Alina Boz dali život glavnim likovima u ovom projektu, trajala je 26 epizoda. Marasli, čija je prva epizoda emitovana 11. januara 2021., u finalu je ušla 13. jula 2021. godine.

Oni koji vole turske serije ne zaboravljaju ovaj projekat. I na datum prvog emitovanja i na krajnji datum serije, posebne poruke za Marasli se objavljuju na društvenim mrežama. Burak Deniz, koji oživljava glavni lik u seriji, ne ostaje ravnodušan na ovakav lojalan stav publike i upućuje pozdrave seriji i liku koji je igrao.

Na prvu godišnjicu finalnog termina serije, koju publika ne može da zaboravi, pratioci serije objavili su mnoge objave na društvenim mrežama. Burak Deniz je takođe oduševio društvene mreže pozdravivši publiku napomenom „I ti meni nedostaješ...”.

Serija Marasli uvek će zauzimati važno mesto u profesionalnom životu i Buraka Deniza i Aline Boz. Zato što su oboje glumaca bila veoma vezani za likove koje su igrali. Uložili su velike napore svojom uspešnom glumom, ali nije bilo efikasno da zaustave konačnu odluku o finalu serije nakon prve sezone.

Fotografiju koju je Burak postavio na svoj Twitter nalog možete pogledati ispod naslova.

NOVO - Engin Akyurek i serija Kacis dobijaju nove pohvale!

By: TV Exposed