Engin Akyurek i serija Kacis dobijaju nove pohvale!

Engin Akyurek je jedno od imena koje nas tera da pričamo o njegovoj glumi u svakoj produkciji u kojoj učestvuje. Glumac, kome se dive zbog nastupa u serijama svaki put kada dođe na ekran, uspešno je ime.

Engin Akyurek i serija Kacis dobijaju nove pohvale!

Foto Credits: IMDB

On je glumac čija reputacija prevazilazi granice Turske nakon što su TV serije koje je igrao prikazane u inostranstvu. Engin Akyurek, koji na dnevni red dolazi zbog posla osim privatnog života i koji je veoma cenjen zbog svega što radi, trenutno je na dnevnom redu sa serijom Bekstvo.

U TV seriji Kacis, koja je prva turska serija Disney plusa, koji je otvoren 14. juna u toj zemlji, glumac ne samo da igra glavnu ulogu, već se ističe i kao osoba koja je napisala priču. On daje život Mehmetu, ratnom reporteru, koji je junak ove priče.

U seriji Bekstvo, u kojoj je za sada emitovano 5 epizoda, priča se ceni zbog sjajne radnje, scenama punim akcije i glumom. Engin Akyurek je u prvom planu kao glavni lik priče. Glumac, kome se publika divi u svakoj epizodi svojim nastupom, privlači zaista dosta pažnje. Gledaoci serije, čija je 5. epizoda emitovana 13. jula, ponovo su naišli na scene sa velikim uzbuđenjem i akcijom. Enginov nastup, s druge strane, dobija odvojene pohvale na društvenim mrežama. Komentari gledalaca su izuzetni. Sve poruke koje se pišu na njegov račun su uglavnom za scene sa visokim emocionalnim intenzitetom.

Uz pozitivne komentare o seriji, publika hvali nastup Engina Akyureka u projektu Kacis. Gledaoci, koji su izrazili da im se 5. epizoda veoma dopala, uspeli su svojim komentarima da dovedu Akyureka i u trending na Twitteru.

NOVO - Turska glumica Birce Akalay je dokazala ozbiljan kvalitet!

By: TV Exposed