Turska glumica Birce Akalay je dokazala ozbiljan kvalitet!

Birce Akalay je jedno od imena iz sveta turskih serija o kojima se najviše priča u poslednjem periodu. Akalay, koja je radila u mnogim TV serijama i filmovima od 2007. godine kada je počela njena karijera,  privukla je pažnju nakon emitovanja njene dve nove serije, Kus Ucusu i Mezarlik, u razmaku od samo nekoliko nedelja.

Turska glumica Birce Akalay je dokazala ozbiljan kvalitet!

Foto Credits: Promo / Fox TV

Birce Akalay je poslednju ulogu na televizijskim ekranima imala u projektu Son Yaz. Glumica, koja je bila veoma popularna likom Ilay koju je tumačila u seriji Babil u kojoj je glavnu ulogu igrao Halit Ergenc, počela je da glumi u TV seriji Son Yaz / Poslednje leto godinu dana nakon 20. epizode, odnosno završetka ​​ove serije. Međutim, kada je serija koja se emitovala na Fox TV-u ušla u rano finale, usledilo je malo razočarenje za glumicu i njene fanove. Od tada se nije pojavljivala na televizijskim ekranima.

U periodu u kom nije bila na TV ekranima, Birce je radila na Netflixu. Za tu digitalnu platform snimila je dve serije, Mezarlik / Groblje i Kus Ucusu / Let ptica. U toku snimanja ove dve serije nije bilo mnogo informacija, a pričalo se da je glumica nekoliko puta menjala set. Objavljivanjem serije Kuc Ucusu na Netflixu 3. juna, Akalay je iznenada postala jedno od imena o kojima se najviše pisalo u medijima i na društvenim mrežama. Birce, koja je preuzela glavnu ulogu sa Olgunom Tokerom u digitalnoj seriji Mezarlik, dala je život potpuno drugačijem liku u ovoj seriji. Njena gluma u obe pomenute serije bila je na visokom nivou i cenjena od strane gledalaca.

Birce Akalay je postala najupečatljivije ime na dnevnom redu objavljivanjem njene dve serije u skoro pa isto vreme i činjenicom da su oba projekta završila na Netflixovoj listi od top 10 najgledanijih serija.

Nakon mesec i po dana od toga, može se reći da je ova sjajna turska glumica još jednom odradila odličan posao i da je to ozbiljan iskorak u njenoj već sada zapaženoj glumačkoj karijeri.

View this post on Instagram

A post shared by BirceAkalay (@birceakalay)

NOVO - Halit Ergenc dobio njemu dobro poznatog kolegu u seriji Nomen

By: TV Exposed