Halit Ergenc dobio njemu dobro poznatog kolegu u seriji Nomen

Pripreme za Disney Plus seriju Nomen se nastavljaju i fanovi Halita Ergenca sa nestrpljenjem čekaju vesti iz ove nove serije. Halit Ergenc, jedno od ekranskih lica Disney Plusa, vratiće se na setove posle duge pauze.

Halit Ergenc dobio njemu dobro poznatog kolegu u seriji Nomen

Foto Credits: IMDB

Glumac, kojeg smo 2020. gledali u TV seriji Babil, već neko vreme se spremao za novu ulogu.

Halit Ergenc, koji će u seriji Nomen dati život inženjeru koji je napravio prodor u tehnologiji pronalaženjem uređaja koji pretvara misao u zvuk, ponovo će se sastati sa svojim bivšim kolegom Serkanom Altunorakom u seriji od 8 epizoda.

Serkan Altunorak, kojeg smo gledali kao Taslikalija u seriji Sulejman Veličanstveni, nije dugo učestvovao u toj istorijskoj seriji u poređenju sa ostalim glumcima, ali je postao ime za pamćenje. Halit Ergenc je postao dobro poznato ime širom sveta zahvaljujući ulozi Sultana Sulejmana u ovom možda i jednom od najznačajnijih projekata kada su u pitanju turske serije.

Serkan Altunorak je takođe učestvovao kao gostujući glumac u TV seriji Vatanim Sensin, sa Halitom Ergencom u glavnoj ulozi. Moći ćemo gledamo dva važna imena jedno pored drugog po treći put u karijerama, ovaj put u seriji Nomen. Oba imena su ostavila snažan utisak svojim efektnim nastupima u najvažnijim TV serijama u istoriji turske televizije. Halit Ergenc je još uvek u mislima mnogih gledalaca turskih serija kao Sultan Sulejman.

Serkan Altunorak će se takođe još jednom sresti sa Songul Oden u novoj TV seriji Nomen. Duo se ranije pojavio zajedno u Netflixovom projektu, digitalnoj seriji Uysallar.

NOVO - Kivanc Tatlitug i Beren Saat pripremaju novi zajednički projekat

By: TV Exposed