Bugra Gulsoy o stvaranju likova

Poznati glumac Bugra Gulsoy impresionira svojim uspešnim nastupom u novoj seriji Show TV-a pod nazivom Bahar.

Bugra Gulsoy o stvaranju likova

Bugra Gulsoy, koja deli glavnu ulogu sa Demet Evgar, igra lik Evrena, najsimpatičnijeg lika u priči i čija je prošlost publika veoma radoznala.

Evren, lik omiljen kod publike, izgleda kao bezbrižno bogato dete. Međutim, i ljubitelji serije Bahar su veoma radoznali šta se krije iza ovog lika.

Kako se detalji Evrenovog lika otkrivaju u narednim epizodama, radoznalost publike će biti zadovoljena.

Intervju za časopis

Za Bugru Gulsoya, stvaranje novog lika je izazovan proces. Glumac je o tome govorio u svom intervjuu u časopisu Episode:

„Konstrukcija svakog lika za mene je posebno zadovoljstvo. Mogu reći da to nisu poteškoće, već neravni procesi u kojima se razmišlja o tome kako to treba tumačiti. “.

U prvoj epizodi serije Bahar pažnju je privuklo da li je u priči dao život za svoju ženu ili ne. Bugra Gulsoy je skrenuo pažnju na sledeću tačku o održavanju odnosa u kojima se takva situacija dešava:

„Da li nastaviti vezu ili ne je samo rezultat, stvar preduzimanja akcije. Važno je to shvatiti i prekinuti njihov ciklus. Uvek kažemo: „Zašto mi se stalno dešavaju iste stvari?“. Jer vaši ciklusi pokušavaju da vam pokažu i nauče nečemu. Osim ako to ne shvatite, nastaviće da vam ponovo kuca na vrata.”.

NOVO - Demet Evgar o liku Bahar

By: TV Exposed