Ozbiljna dominacija turske serije Mahkum / Zatvorenik!

Nakon pauze prouzrokovane koronavirusom na setovima, situacija se polako popravlja a turske serije se vraćaju na TV ekrane. Stiče se utisak da su se gledaoci turskih serija zaželili novih epizoda o čemu govori rejting nove epizode serije Mahkum / Zatvorenik.

Ozbiljna dominacija turske serije Mahkum / Zatvorenik!

Foto Credits: Promo / Fox TV

Juče, dakle u četvrtak 13. januara je emitovana nova, peta po redu epizoda serije Mahkum. Rezultati gledanosti ove epizode su doslovno fantastični!

U sve tri kategorije rejtiga zabeležen je ogroman porast i rejting je u sve tri bio preko 10, tačnije i preko 11. U total kategoriji brojka je stigla do 11.17, što je za 3.35 više nego prošla epizoda. U kategoriji AB rejting je bio 11.24 što je zaista sjajno i za 2.48 više nego u epizodi broj četiri. U kategoriji rejtinga ABC zabeležen je porast od 3.27 i ostvaren je rejting od 11.73. Veoma dobri rezultati za ovaj projekat.

Podsećamo, serija Mahkum / Zatvorenik se radi u produkciji kompanije MF Yapim. Reč je o turskom rimejku korejske drame Innocent Defendant. Scenarista ove turske serije je Ugrar Gunes.

Glavnu ulogu tumači Onur Tuna, a u seriji pored njega glume i Ismail Hacioglu, Seray Kaya, Melike Yalova, Hakan Salinmis, Irem Denis, Hayal Koseoglu i drugi. Serija se emituje na kanalu Fox TV.

NOVO - Demet Ozdemir i Oguzhan Koc odlučili da definitivno raskinu!

 By: Milt-TV Exposed