Kaan Tasaner u seriji Gecenin Ucunda

Kaan Tasaner, koji je rođen u Konji 1979. godine, studirao je na konzervatorijumu na Univerzitetu Selcuk i diplomirao na pozorišnom odseku. Produkcija, u kojoj su obožavatelji TV serije primetili glumca, bio je projekat pod nazivom Fatmagul'un Sucu Ne?.

Kaan Tasaner u seriji Gecenin Ucunda

Foto Credits: Internet Haber

Kaan Tasaner, koji je uspešno tumačio lik Erdogana Jašarana u nezaboravnoj seriji emitovanoj u mnogim zemljama sveta, dokazao je da je karakterni glumac iz tog vremena. Kaan i dalje demonstrira majstorstvo da se prilagodi ulogama u TV serijama i da ubedljivo reflektuje likove sa veoma različitim emocijama publici. Likovi koje tumači glumac takođe se ubrajaju u nezaboravne likove serije.

Glumac, kome su se divili i zbog njegove uloge komesara Serefa u seriji Kuzey Guney / Sever Jug, osvojio je srca miliona gledalaca u seriji Dirilis Ertugrul. Tasaner, koji se pojavio pred publikom na sasvim drugačiji način u seriji Uyanis Buyuk Selcuklu, bio je osoba koja je u istoj seriji igrala dva različita lika, i uspeo da unese drugačiju atmosferu oba lika.

Kaan Tasaner, koji je očekivani uspeh pokazao i likom Javuza u TV seriji Kanunsuz Topraklar / Zemlje bez zakona već se neko vreme odmarao. Glumac će ponovo stupiti na set sa novom TV serijom Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koja će se emitovati na televiziji Star, među predstojećim projektima.

Glumac, koji će u avgustu biti na snimanju sa kolegama, ovog puta će biti na ekranu sa značajnom ulogom.

NOVO - Bestemsu Ozdemir ponovo u sporednoj ulozi

By: TV Exposed