Hazal Filiz Kucukkose u novoj seriji!

Stigle su sjajne vesti za fanove turske glumice Hazal Filiz Kucukkose. Prenosimo detaljno o čemu je reč.

Hazal Filiz Kucukkose u novoj seriji!

Foto Credits: Haberler

Kompanija Medyapim priprema novu seriju za turski Fox TV. Naziv ovog novog projekta je Zengin Kiz ili u prevodu Bogata devojka. O ovoj TV seriji su već poznate neki detalji. Glavnu ulogu u seriji Zengin Kiz će tumačiti Alina Boz. Njen partner na sceni će biti Tarik Emir Tekin, koji je poznat po svojoj ulozi u popularnoj seriji Sadakatsiz / Neveran, u kojoj je ostavio veoma dobar i pozitivan utisak.

Alina Boz će u seriji Bogata devojka tumačiti lik Zeynep, koja je siromašna devojka koja će iznenada pronaći aktovku sa novcem. Uz pomoć ovog novca ona će pokušati da promeni svoj socijalni status. Njena meta postaće biznismen, Onur Koksal (kog će tumačiti Tarik Emir Tekin) koji će se zaljubiti u nju.

Pored njih dvoje, značajnu ulogu u ovoj novoj turskoj televizijskoj seriji će tumačiti i Hazal Filiz Kucukkose. Prema informacijama koje dolaze iz Turske, Hazal će glumiti sestru glavnog protagoniste koja će se u ovoj seriji zvati Neslihan Koksal. Ona će pokušati da osvoji simpatije gledaocima likom snažne, poslovne žene.

Uz ove sjajne mlade glumce, do sada je potvrđeno da će uloge u seriji Zengin Kiz imati Nazal Kesal koja će glumiti majku Onura i Neslihan kao i Baran Bolukbasi. Baran će u radnji ovog projekta glumiti bivšeg Zeynepinog dečka.

Hazal Filiz Kucukkose je pre dva dana primećena od strane novinara i tada je potvrdila da će se vratiti na TV ekrane novom serijom Fox TV-a. U pitanju je njena dvanaesta uloga u dosadašnjoj glumačkoj karijeri. Poslednju ulogu imala je u projektu Yavuz, gde je njen partner bio Cengiz Coskun.

U narednom periodu se očekuje i zvanične potvrde kao i novi detalji o radnji i glumačkom kadru ove nove turske serije. Datum premijere serije Zengin Kiz je i dalje u magli.

NOVO - Uraz Kaygilaroglu blizu nove TV serije!

By: TV Exposed