Ebru Sahin i Akin Akinozu još uvek ubiraju plodove serije Hercai!

Serija Hercai, koja je trajala 3 sezone, imala je tako veliku eksploziju da su zahvaljujući ovom projektu, Akin Akinozu i Ebru Sahin pokazali veoma impresivan uspeh u karijeri.

Ebru Sahin i Akin Akinozu još uvek ubiraju plodove serije Hercai!

Foto Credits: IMDB

Činjenica da je serija dostigla veliku bazu fanova ne samo u Turskoj već i u inostranstvu povećala je njen uspeh eksponencijalno. Danas dvoje glumaca imaju milione obožavatelja, a detalji o svakom njihovom potezu, projektima u koje su uključeni ili njihovim životima su veoma zanimljivi fanovima.

Ne samo da samo da imaju fanove u Turskoj, već ih dvoje glumaca imaju i u inostranstvu i sa entuzijazmom se prate njihovi životi i projekti. Međutim, nakon TV serije Hercai, problemi projekata u kojima su uključena Akin i Ebru ne prestaju.

Očigledno je da nisu mogli mnogo da pridaju popularnosti postignutoj tokom perioda u seriji Hercai. Akin Akinozu je prošle sezone igrao glavnu ulogu u TV seriji Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine. Opet je vladalo veliko interesovanje iz inostranstva, ali serija nije postigla baš dobre rezultate u gledanosti.

Poznati glumac ove sezone je učestvovao i i dalje učestvuje na ekranu TV8 sa TV serijom Tuzak / Klopka. Međutim, i ovaj projekat Akina Akınozua će imati finale u 26. epizodi i nije naišao na veliku podršku publike.

Ebru Sahin – Destan pa Yuz Yillik Mucize

Slično, za Ebru Sahin, serijal Destan / Legenda je dobro počeo, ali nije mogao da dostigne željenu tačku, pa je čak i druga sezona predstavljena kao nepoželjan projekat. Destan je bio dobar projekat, a izbor za najbolju dramu na dodeli nagrada za dramu u Seulu takođe je bila uspešna priča. Međutim, to nije moglo da donese Ebru Sahin veliki uspeh u karijeri kao serija Hercai.

Slično, Ebru je na ekranu sa serijom Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo ove sezone. Međutim, po ocenama je vidljivo da ovaj projekat nije dao ono što se očekivalo. Čak i u okruženju društvenih mreža, iako fanovi Ebru Sahin vrše veliki pritisak, ne postoji jaka interakcija oko serije.

Da zaključimo: Oboje glumaca, koji su imali veliki procvat u karijeri sa projektom TV serije Hercai, još uvek ubiraju plodove uspeha ovog projekta, ali nisu uspeli da stave projekte u istoj skali uspeha.

View this post on Instagram

A post shared by Hercai (@hercaidizi)

NOVO - Fanovi se nadaju da Adim Farah neće doživeti sudbinu projekta Son Yaz!

By: TV Exposed