Lara Domac impresionira svojim likom u seriji Uc Kiz Kardes

Počeo je novi proces u emotivnoj priči serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja se utorkom uveče susreće sa publikom na Kanalu D.

Lara Domac impresionira svojim likom u seriji Uc Kiz Kardes

Foto Credits: Haberler

Druga sezona serije, adaptirana po istoimenom romanu Iclal Aydin, nastavlja se uspešno. Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja je počela u februaru 2022. godine i za manje od godinu dana uspela da uđe u srca miliona gledalaca veoma efektnom prezentacijom priče.

Oni koji gledaju priču o Turkan, Donus i Deryi u seriji Uc Kiz Kardes sada su tužni zbog Bele, koju igra Lara Domac. U stvari, prava sestra porodice, Bela, koja je pastorka porodice, bori se sa bolešću i duboko je impresionirala publiku svojim učešćem u priči. Dok su mnogi ljudi koji čekaju na transplantaciju organa veoma impresionirani Belinom pričom, uspešan nastup Lare Domac u emotivnim scenama ne izmiče pažnji.

Svi koji budu gledali scenu između Nesrin i Bele u 36. epizodi serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja će biti emitovana u utorak, 24. januara biće duboko povređeni. Beline reči su bile srceparajuće: „Donus neće znati da nema ni oca ni sestru. Moj otac uvek drži svoja obećanja. Ja sam sada vrabac koji je bespomoćno pao u tvoje krilo. Ako se oporavim, zahvaljujući Donus, onda ću joj se zahvaliti i odleteti u Nemačku. Ako ne ozdravim, opet ću odleteti.”.

Za pisce serije Uc Kiz Kardes, lik Bele je došao do veoma zgodne tačke u dramatizaciji priče. U 36. novoj epizodi serije, Beline emotivne reči kao da ponovo dovode milione do suza. Ako scenaristi veoma uspešno napišu emotivnu situaciju između Bele i Donus i ističu ovaj duo u kasnijim delovima priče, uspehu serije Tri sestre biće dodata nova recka.

NOVO - Aybuke Pusat u suzama!

By: TV Exposed