Aybuke Pusat u suzama!

Turska glumica Aybuke Pusat se posle dužeg vremena sastala sa svojim obožavaocima na televizijskom ekranu.

Aybuke Pusat u suzama!

Foto Credits: Internet Haber

Popularna glumica, koja je glavna glumica u akcionoj seriji Sifirinci Gun / Nulti dan, koja se prikazuje sredom uveče na TV8, deli glavnu ulogu sa Enginom Ozturkom. Obožavaoci Aybuke Pusat zadovoljni su njenom novom ulogom, ali postoji problem što gledanost serije nije tako dobra kao što se očekivalo.

Sifirinci Gun ima snažnu glumačku ekipu i impresivnu priču, ali neki fanovi misle da ima problema, posebno sa montažom. Aybuke Pusat je, s druge strane potpuno prihvatila lik Nisan. Glumica u nekim emotivnim scenama ne može da zaustavi suze. Pusat, koja je podelila objavu na svom tviter nalogu na ovu temu, koristila je sledeće izjave: „Imala sam suze u očima od plakanja dok sam snimala scenu. Tako mi je žao dragi #oznis.”.

Postoji izreka „Odlazak s ljubavlju“, a lik Nisan u ovoj sceni izražava da treba da se odmori od veze sa Ozgurom. Koliko je duboko ušla u lik Nisan, otkriva i činjenica da je glumica zaista pustila suze u emotivnim izrazima. Izjava Aybuke Pusat kao priznanje privukla je pažnju njenih fanova. Neki TV gledaoci su komentarisali: „Ostavila sam srce na ovoj sceni“.

Takođe je odlučeno da se promeni dan za seriju Sifirinci Gun / Nulti dan, čija je prva epizoda emitovana u sredu, 28. decembra. Dok su prve 4 epizode ​​serije bile prikazane u sredu uveče, najavljeno je da će peta nova epizoda sastati se sa publikom u petak, 27. januara.

NOVO - Da li je serija Yali Capkini u blagom padu?!

By: TV Exposed