Fatih Berk Sahin napravio značajan iskorak u karijeri serijom Hakim

Bez obzira na velika očekivanja, serija Hakim je imala problema sa rejtingom i odlučeno je da uđe u rano finale jer je bila mala gledanost. U ovom projektu su bila veoma uticajna imena, a projekat je nastao kao turska verzija američke TV serije Your Honor.

Fatih Berk Sahin napravio značajan iskorak u karijeri serijom Hakim

Foto Credits: Dizilah

Ipak, i pored svih ovih pozitivnih aspekata serije, poslednji put je na ekranu bila u ponedeljak, 13. juna, sa svojom 10. epizodom.

Pored iskusnih imena kao što su Erdal Besikcioglu, Ebru Ozkan, Ugur Yucel, Yurdaer Okur i Hasibe Eren, efektne predstave dali su i mladi glumci. Jedno od ovih imena bilo je Fatih Berk Sahin.

Fatih Berk Sahin, koji se pojavio u digitalnoj seriji Seyyar prošle godine i takođe privukao pažnju likom Doruka u seriji Show TV pod nazivom Yalanci, pojačao je svoje prepoznavanje likom Ozana u seriji Hakim / Sudija.

Glumca, punog mladalačke energije, prepoznala je brojna publika uz dobrobit što se našao u ključnoj tački priče u seriji Hakim i dobro debitovao u karijeri.

Objašnjavajući važnost zajedničkog boravka na snimanju imenima koja je uzeo za primer, što je jedan od razloga zašto je počeo da se bavi glumom, mladi glumac je rekao:

„Imao sam priliku da posmatram imena koja sam obožavao kada sam počeo da glumim, sada na snimanju. Nisam mogao da verujem, stvarno nisam mogao da verujem. Veoma je prijatno posmatrati ih. Ponekad ćutim. Ne mogu da govorim, ostajem tih i posmatram. Oni su tako dobri, tako inspirativni.”.

NOVO - Aslihan Gurbuz u glavnoj ulozi u seriji Kor Noktasi

By: TV Exposed