Nova turska serija Yalanci / Lažov – glumci, radnja

Kompanija Surec Film otpočela je pripreme za seriju pod nazivom Yalanci / Lažov. Reč je o adaptaciji popularne britanske serije Liar.

Nova turska serija Yalanci / Lažov – glumci, radnja

Foto Credits: Sabah

Režiser turske serije Yalanci / Lažov je Hulya Gezer. Snimanje kadrova na ovom projektu počeće prvog avgusta. Glavne uloge u novoj turskoj seriji će tumačiti Burcin Terzioglu i Salih Bademci.

Radnja ove serije je zasnovana na večeri profesorice i oca jednog od njenih studenata. Čovek je veoma bogat i usamljen, nedavno je ostao bez supruge ali ipak želi da udje u vezu sa ženom koja mu se svidja. Ipak, večera se završava veoma tužno za obe strane. Mlada profesoricanakon toga pokušava da donese pravdu čoveku koji joj je uradio užasne stvari. Ipak, neke tajne iz prošlosti je ipak bolje ne dirati...

Burcin Terzioglu se vraća na TV ekrane nakon dugog perioda u kom je radila na serijama digitalnih platformi. Ona je tumačila jednu od uloga u prvoj Netflixovoj seriji The Protector. Nakon toga je radila i u esriji Hukumsuz digitalne platforme Exxen.

Gledaoci nove turske serije Yalanci / Lažov će saznati ko govori istinu, ko laže i da li je uopšte bilo bilo kakvog nasilja ili je u pitanju nešto drugo. Serija će biti emitovana na kanalu Show TV.

NOVO - Nova turska serija Ayrilik / Razvod – glumci

 By: Milt-TV Exposed