U nedelju počinje serija Vermem Seni Ellere

Serija Vermem Seni Ellere, koja će od nedelje, 18. juna, početi da se sastaje sa publikom na ATV ekranima, pružiće publici prijatne trenutke.

U nedelju počinje serija Vermem Seni Ellere

Foto Credits: IMDB

Emre Bey i Buse Meral su u glavnim ulogama serije Vermem Seni Ellere koja će otkriti lepote crnomorskog kraja i prema najavama doneti zanimljivu priču.

Prošle sezone, oni koji su gledali Emrea Beya u TV seriji pod nazivom Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka bili su veoma impresionirani njegovom glumom i napretkom.

Sada ćemo pratiti korake novog uspona u karijeri mladog glumca sa likom Mehmeta u seriji Vermem Seni Ellere.

Buse Meral je, pak, suočena sa jednom od najvažnijih prilika u dosadašnjoj karijeri. Pažnju publike posebno privlače čvrsti i odlučni ženski likovi sa područja Crnog mora. Lik Zelis koju će Buse tumačiti u novoj TV seriji Vermem Seni Ellere je takav.

Crnomorski region

Surovi vremenski uslovi crnomorskog regiona se odražavaju i na ljude, a čini se da lik Zelis svojim imidžom čvrste žene daje važan doprinos karijeri Buse Meral.

Naravno, bez ljubavi se ne može, a ljubav između Zelis i Mehmeta kao da već privlači pažnju publike.

Partnerski nastup, harmonija i energija dvoje mladih glumaca su takođe stvar velike radoznalosti. Sudeći po postavljenim pozama koje su krenule na društvenim mrežama, nakratko je došlo do fuzije mladih glumaca.

Da li je i tako gledaćemo već od nedelje 18. juna. Tu je i najava same serije.

NOVO - Ozan Dolunay u novoj TV seriji

By: TV Exposed