Serija Gonul Dagi polako posustaje

Serija Gonul Dagi, koja se emituje na ekranima TRT1 subotom uveče, poznata je kao veoma uspešan projekat.

Serija Gonul Dagi polako posustaje

Foto Credits: DiziCentral

Postoji veliki uspeh za projekat Gonul Dagi koji je dobio veoma dobre ocene od prvog dana kada je počeo i nikome nije prepustio prvo mesto subotom uveče.

Uprkos odlasku Gulsim Ali Ilhan na kraju sezonu, koja je igrala lik Dilek u ovoj seriji, u kojoj je Berk Atan preuzeo glavnu ulogu, serija Gonul Dagi se dobro nastavlja.

Međutim, na mestu gledanosti serije počela je da se razjašnjava pomalo dosadna situacija. Neko vreme je bilo kritika da scenario ne napreduje po želji fanova. U subotu 1. aprila emitovana je 91. epizoda serije, a gledanost je počela da se udaljava od dvocifrene.

Ocene nekad iznad 10, danas oko 8

Dobijanje ocena od 10 i više nije bio problem za Gonul Dagi i to u svim kategorijama rejtinga. Ova turska serija, koja je godinama bila jedna od najuspešnijih serija sezone sa dvocifrenim rejtingom, možda više nije tako jaka.

U 91. epizodi, rejting je pao na brojke oko 8. To bi u ovom slučaju, trebalo da da snažnu poruku scenaristima serije. Očigledno je da gledaoci počinju da se udaljavaju od priče, uz toliki pad gledanosti.

Nije poznato da li će Gonul Dagi, jedna od najuspešnijih produkcija sezone, koja je ipak osvojila prvo u gledanosti u danu emitovanja, u narednim nedeljama ostvariti još nižu gledanost.

NOVO - Dobra atmosfera na snimanju serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo

By: TV Exposed