Cemre Baysel - serija Yesil Deniz kao početak sjajne karijere

TV serija Yesil Deniz / Zeleno more, koja je emitovana na ekranima TRT1 između 2014. i 2016. godine, ostala je na ekranu 2 sezone i sastala se sa publikom u ukupno 75 epizoda.

Cemre Baysel - serija Yesil Deniz kao početak sjajne karijere

Foto Credits: Haberturk

Priča u seriji Yesil Deniz, koja je proslavila mnoga imena, smeštena je u simpatičan egejski grad 1990-ih. Osoba koja je bila u timu serije i imala iskustvo da prvi put izađe na set bila je niko drugi do Cemre Baysel. Kada je prvi put stupila na set 2014. godine, Baysel, koja nije mislila da će joj ova uloga doneti karijeru, prešla je dug put u proteklih 7 godina.

Glumica, koja je u vreme emitovanja serije još bila u adolescenciji, objasnila je u intervjuu da je bila veoma uzbuđena na setu i da nije mogla ni da govori. Cemre nikada ne zaboravlja stanje svoje kose u seriji. Cemre Baysel je na tu temu rekla: „Takođe su mi jako loše uredili kosu, mnogo sam plakala jer mi je kosa bila loša. Bio je to takav dan” i podelila je svoje sećanje na prvi dan na setu.

Mlada glumica, koja nije krila sramotu koju je osetila kada se prvi put srela sa rediteljem, zbog svoje stidljivosti nakratko je skoro nestala iz serije. Potom je Baysel objasnila da je pokazala istrajnost i da je zaslužila da bude na snimanju. Od tada je učestvovala u mnogim projektima jedan za drugim i stekla važna iskustva.

Pojava rimejka serije Yesil Deniz, koja je odigrala tako važnu ulogu u karijeri Cemre Baysel, takođe je iznenadilo fanove glumice a nju podsetilo na lepe dane sa početka karijere. Glumica trenutno radi na novoj sezoni serije Bozkir, koja se priprema za Blu TV.

View this post on Instagram

A post shared by Cemre (@cemrebaysel)

NOVO - Slab start turske serije Sifirinci Gun / Nulti dan

By: TV Exposed