Alina Boz najavila novi projekat

Obožavaoci Aline Boz bili su oduševljeni kada su videli svoju omiljenu glumicu na predstavljanju Disney plusa. Alina, koja dugo nije viđena, pojavila se na ATV TV ekranima prošle godine sa TV serijom Marasli.

Alina Boz najavila novi projekat

Foto Credits: DiziCentral

Takođe je otkriveno da će Alina Boz, koja je takođe glumila u filmovima Bandirma Missile Club i Babamin Oldugu Gun, biti jedno od ekranskih lica Disney Plus-a.

Dan lansiranja Disney Plus-a bio je i rođendan glumice. Alina Boz, koja je rođena 14. juna 1998. godine u Moskvi, detinjstvo je provela u Rusiji, ali je kasnije došla u Tursku i odrasla u toj zemlji.

Alina Boz je jedno od imena koje je uzbuđeno zbog dolaska Disney plusa u Tursku i njeni fanovi željno iščekuju njene nove projekte. Iako još nema projekta, gotovo da nema dileme da će se u novoj sezoni pojaviti i ova mlada i veoma talentovana glumica.

Privlačeći pažnju odećom koju je nosila na večeri lansiranja Disney plusa, glumica je rekla da se obukla posebno za ovu priliku. Rekavši da je Disney bio deo njenog detinjstva i ostavljajući snažan utisak svojom haljinom koja podseća na bajke, glumica je dala sledeću izjavu:

„Disney je deo mog detinjstva. Mogu reći da sam, kada sam prvi put došla u Tursku, uvek gledala Diznijeve serije i učila turski. Danas je moj rođendan i tako lep događaj, stvarno sam uzbuđena. Dugo nisam bila ovako uzbuđena.".

Glumica je najavila i novu ulogu: „Uskoro će definitivno biti novi projekat.“.

NOVO - Demirhan Demircioglu želi da pokaže kvalitet kroz seriju Icimzdeki Ates

By: TV Exposed