Demirhan Demircioglu želi da pokaže kvalitet kroz seriju Icimzdeki Ates

Jedna od TV serija koja će se emitovati na ATV TV-u tokom leta je Icimizdeki Ates / Vatra u nama. Ipek Filiz Yazici, Atakan Hosgoren, Demirhan Demircioglu i Gizem Arikan postali su četiri mlada imena u glavnim ulogama u seriji.

Demirhan Demircioglu želi da pokaže kvalitet kroz seriju Icimzdeki Ates

Foto Credits: IMDB

Među ovim imenima, Demirhan Demircioglu nije dovoljno dobro poznat. Oni koji su gledali ostalih troje glumca u različitim projektima veoma su radoznali za Demirhana.

Glumac, kojeg ćemo gledati sa likom Merta Karamana u priči serije, biće partner Gizem Arikan. Počele su da se dele fotografije advokatice pripravniice Bahar Sayin i Merta Karamana. Na snimanju serije stvorena je lepa atmosfera i mladi glumci su se dobro spojili.

Veliko interesovanje vladalo je i za trejlere serije. Serija Icimzdeki Ates / Vatra u nama će svoje mesto na platnu zauzeti svojom prvom epizodom u četvrtak, 23. juna. Demirhan Demircioglu igra jednog od likova koji čine okosnicu priče, ali mnogi ljudi ne znaju u kojim projektima je on ranije učestvovao.

Rođen 1993. godine, glumac se takođe bavi muzikom. Drugi projekat Demircioglua, koji se na ekranu pojavio sa likom Kerema u TV seriji Hekimoglu 2020. godine, jeste serija Icimizdeki Ates.

Mladi glumac se takođe pojavio na ekranu sa raznim reklamama. Glumac je nedavno izjavio: „Dobar tim čini da se osećamo kao da ćemo biti kao porodica, ceo tim, čak i u sadašnjoj fazi…“

Lik Merta je mladić koji u priči želi svojoj porodici da ponudi dobar život. Demirhan je o njemu dodao: „On je lik koji se trudi i bori birajući duge i legalne puteve, a ne kratak put.”.

NOVO - Koliko može Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka?!

By: TV Exposed