Onur Seyit Yaran o omiljenom komplimentu

Put popularnosti Onura Seyita Yarana i Su Burcu Yazgi Coskun, dvoje mladih glumaca TV serije Kardeslerim / Moja braća, nastavlja se velikom brzinom.

Onur Seyit Yaran o omiljenom komplimentu

Foto Credits: RiriNano

S obzirom da su likovi Doruka i Asiye u seriji omiljeni publici, oboje mladih glumaca su na dnevnom redu društvenih mreža već 2 godine. Dvojac, koji se nalazi na vrhu lista najboljih TV serijskih parova, takođe često zauzima prvo mesto na listama najzastupljenijih glumaca i glumaca društvenih mreža.

Sklad i energija dvoje mladih glumaca koji su odgovarali na pitanja svojih obožavalaca na Onediovom Youtube kanalu bili su veoma dobri. Onur Seyit Yaran i Su Burcu Yazgi Coskun, koji su imali dobar proces međusobnog povezivanja tokom 2 godine, unapredili su svoje prijateljstvo i sada znaju mnogo stvari jedno o drugom.

Ovu situaciju možemo razumeti iz njihovih reakcija tokom programa. Navodeći da je dobio lepe komplimente, glumčev omiljeni kompliment je sledeći: „Sve dok izgledaš tako zeleno, ne treba nam ni drveće ni šume.“.

Onur Seyit Yaran je rekao da je ovaj kompliment bio veoma kreativan i da mu se dopao. Objašnjavajući da je tokom letnjih meseci sanjao da uradi nešto novo i da je to ostvareno komercijalnim filmom koji je snimio, mladi glumac je naveo da je veoma zadovoljan ovakvom situacijom.

NOVO - Senay Gurler i Cagatay Ulusoy ponovo zajedno na sceni

By: TV Exposed