Senay Gurler i Cagatay Ulusoy ponovo zajedno na sceni

Turska glumica Senay Gurler potpisala je ugovor za rad na novom projektu. Glumica će ponovo saradjivati sa Cagatayem Ulusoyem.

Senay Gurler i Cagatay Ulusoy ponovo zajedno na sceni

Foto Credits: Internet Haber

Iskusna turska glumica Senay Gurler je potpisala ugovor sa kompanijom OGM Pictures. Ugovor se odnosi na ulogu u njihovom novom filmu pod nazivom Centilmen / Džentlmen. Od ranije je poznato da se ovaj film snima za digitalnu platformu Netflix a da će glavnu mušku ulogu u njemu tumačiti Cagatay Ulusoy. Ulusoy će ovom projektu glumiti žigola čiji se život menja nakon što se zaljubi.

Ovo će biti nova saradnja Senay Gurler i Cagataya Ulusoya. Njihov dvoje su već radili zajedno u popularnoj TV seriji Icerde. Sada ćemo ih ponovo gledati na sceni u projektu sa potpuno drugačijom radnjom.

Kada je u pitanju sam film Centilmen / Džentlmen mnogi pronalaze sličnosti sa još jednim Netflixovim projektom, španskom serijom Diario de un gigolo / Dnevnik jednog žigola, koji je u septembru premijerno prikazana na ovoj platformi. Radnja te serije koja je bila poprilično uspešna takođe prati žigola koji se zaljubi i čiji se život zbog mlade devojke sa kojom otpočne vezu drastično menja. U seriji se provlači i slučaj ubistva i još mnogo toga, pa ostaje da vidimo koliko će sličnosti biti izmedju ovog turskog filma i španske serije koja po svemu sudeći imaju istu priču u osnovi.

NOVO - Hazal Kaya bi mogla da napusti seriju Midnight at the Pera Palace?!

By: TV Exposed