Hazal Kaya bi mogla da napusti seriju Midnight at the Pera Palace?!

Turska serija Midnight at the Pera Palace je bila poprilično uspešna kada je emitovana proletos na Netflixu. Sledeće godine će se snimati i druga sezona ovog projekta.

Hazal Kaya bi mogla da napusti seriju Midnight at the Pera Palace?!

Foto Credits: Haberler

Ono što je najavljeno ranije je i zvanično potvrđeno. Turska serija Midnight at the Pera Palace će dobiti sezonu 2 koja će biti snimljena narednog leta. Ta informacija je potvrđena i na zvaničnim nalozima serije na društvenim mrežama. Pripreme za novu sezonu su počele, ali kako se navodi, fanovi moraju da budu strpljivi. Serija je istorijska ali sadrži i neke elemente naučne-fantastike pa je zbog toga potrebno mnogo specijalnih efekata. Zbog svega, period pripreme ove turske digitalne serije traje duže nego za većinu drugih serija.

Ono što se pojavilo na društvenim mrežama je zbunilo ali i pomalo razočaralo fanove. Sve više se sumnja da Hazal Kaya neće glumiti u sezoni 2. Mnogi se pitaju kakva je to serija u nastavku bez glavnog lika, Esre. Ipak, te sumnje imaju i opravdanje. Hazal Kaya očekuje drugo dete, trudna je i onda to sve dodatno komplikuje situaciju.

Ipak, pretpostavlja se da su kreatori serije i to uračunali u pripremu i da će Hazal Kaya biti spremna za povratak poslu narednog leta, kada će i biti snimani kadrovi nove sezone ove turske istorijske serije.

View this post on Instagram

A post shared by Hazal Kaya (@hazalkaya)

NOVO - Burcu Binici o Oktayu Kaynarci i seriji Ben Bu Cihana Sigmazam

By: TV Exposed