Novo pojačanje za Disney Plus u Turskoj

Da kompanija Disney Plus ima ozbiljne planove u Turskoj je već svima dobro poznato. Svojoj ekipi saradnika priključili su još jedno dobro poznato ime.

Novo pojačanje za Disney Plus u Turskoj

Foto Credits: Internet Haber

Kompanija Disney Plus je već snimila jednu seriju u Turskoj. U pitanju je projekat Kacis sa Irem Helvacioglu i Enginom Akyurekom u glavnim ulogama. U narednom periodu kreće snimanje još nekih novih projekata. Plan je da ova digitalna platforma sa emitovanjem sadržaja u toj zemlji počne u toku avgusta ove godine.

Do sada su potpisali veliki broj ugovora sa poznatim turskim glumcima. Neka od imena su Demet Ozdemir, Bugra Gulsoy, Hande Ercel, Pinar Deniz, Uraz Kaygilaroglu i drugi. Pored poznatih glumačkih imena, ljudi sa ove platforme angažuju i druge stručnjake. Najnovije ime koje se priključilo Disney Plusu je Yilmaz Erdogan.

Ovaj glumac koji mnogo više radi kao reditelj je potpisao ugovor sa pomenutom kompanijom. On će snimiti seriju od tri sezone koja je zasnovana na filmu Organize Isler, odnosno na oba dela ovog filma.

U glumačkoj ekipi na ovom projektu će biti turskih i stranih glumaca. Do sada je potvrđeno da će se u novoj seriji koju će Erdogan snimati naći Russel Crowe, Andy Garcia i Cem Yilmaz.

NOVO - Turski glumci – Rejting na IMDB-u 14.03.2022.

By: Milt-TV Exposed