Melis Minkari i Recep Usta pokazuju harmoniju i van serije Kardeslerim

Mladi turski glumci koji blistaju u seriji Kardeslerim / Moja braća, Recep Usta i Melis Minkari bili su gosti programa na Onediovom Youtube kanalu.

Melis Minkari i Recep Usta pokazuju harmoniju i van serije Kardeslerim

Foto Credits: Haberler

Bilo je zanimljivih momenata u programu, koji su dali poruku o tome koliko se dvojac poznaje.

Melis Minkari je na jedno od pitanja odbrusila svom partneru: „Rekoh, lažeš, to je nemoguće“, nakon pitanja sa kojim se nisu složili. Recep Usta je odgovorio: „Ne, ne lažem.”. Objašnjavajući da se neće ograničavati na vezu sa nekim sa radnog mesta, dvojac se složio.

Oboje glumaca su izjavili da dok njihov ljubavnik, odnosno osoba sa kojom su u vezi želi nešto da uradi, oni će to učiniti čak i ako ne žele i da to vide kao žrtvu.

Dvoje mladih glumaca, koji nisu mogli da pariraju svojim idejama, otkrili su da u nekim pitanjima misle isto. Na prijatne reči Recepa Uste u jednom pitanju, Melis Minkari je izjavila:

Zar on nije čovek iz snova, jeste li čuli odgovor koji je dao?“.

Veliko interesovanje za Berka i Aybike

Mladi ljudi imaju veliko interesovanje za duo koji igra likove Berka i Aybike u TV seriji Kardeslerim / Moja braća. Likovi Berka i Aybike postali su predmet ljubavi velikog broja obožavaoca na društvenim mrežama.

Uspeh TV serije Kardeslerim, koji je izazvao skok u karijeri za ovo dvoce mladih glumaca, takođe im je pomogao da budu poznati u inostranstvu.

Gledaoci, navodeći da se koliko su kompatibilni jedno sa drugia, vide to i u seriji i u ovom programu, dele komentare i da žele da ih vide u glavnoj ulozi u nekoj drugoj seriji.

 

NOVO - Ezgi Senler se vraća na TV ekrane serijom Uvey Anne / Maćeha

By: TV Exposed