Ezgi Senler se vraća na TV ekrane serijom Uvey Anne / Maćeha

Ezgi Senler, koja je rođena u Ankari 1993. godine, imala je značajna iskustva na setovima od 2016. godine i serije Bodrum Masali.

Ezgi Senler se vraća na TV ekrane serijom Uvey Anne / Maćeha

Foto Credits: Internet Haber

Sakupivši iskustvo u serijama kao što su Nefes Nefese i Canevim, glumica je svoju prvu glavnu ulogu imala 2020. godine u seriji Cati Kati Ask / Ljubav na krovu.

Ezgi Senler, koja je bila dosta kritikovana u ovom projektu i morala da se rano oprosti od gledalaca u toj seriji, napravila je dobar posao u TV seriji Teskilat / Organizacija. Treća sezona se završava u seriji Teskilat, koja se pojavljuje na ekranima TRT1 kao herojska borba agenata.

Međutim, Ezgi Senler je preuzela važnu ulogu u projektu u prve dve sezone. Glumica, koja je igrala lik Pinar, dala je izvanredan nastup i dala najbolji odgovor onima koji su je kritikovali zbog njene igre u TV seriji Cati Kati Ask.

Posle dva filma ponovo u seriji

Pauza Ezgi Senler i nepojavljivanje u novim TV serijama, koje je trajalo godinu dana nakon serije Teskilat, bliži se kraju.

Glumica će se uskoro vratiti na ATV ekran sa TV serijom Uvey Anne / Maćeha, koja je počela da snima i očekuje se da će biti efektna letnja serija.

Ezgi Senler, koja je stekla ime i sa dva različita filma, kao što su Bekle Beni Askim i Sercenin Gozyaslari obradovala je svoje fanove svojim novim projektom TV serije.

Njeni obožavaoci, koji dele u okruženju društvenih mreža, objavljuju mnoge objave u kojima navode da su veoma radoznali u vezi sa serijom Uvey Anne i njenom ulogom.

View this post on Instagram

A post shared by Ezgi Şenler (@ezgisenler)

NOVO - Uskoro počinje nova serija Vermem Seni Ellere / Ne dam te nikom

By: TV Exposed