Uskoro počinje nova serija Vermem Seni Ellere / Ne dam te nikom

ATV ulaže velike napore da privuče gledaoce na sopstveni ekran različitim produkcijama za letnju sezonu.

Uskoro počinje nova serija Vermem Seni Ellere / Ne dam te nikom

Foto Credits: Haberler

Projekat nove TV serije pod nazivom Vermem Seni Ellere / Ne dam te nikom biće jedan od njih.

Serija će se izdvojiti kao crnomorska priča. U projekat, gde će prirodne lepote Crnog mora očarati publiku, oba mlada glumca krenula su sa ciljem da postanu omiljeni TV serijski par letnjeg perioda.

Emre Bey je prošle sezone dobio velike pohvale svojih obožavalaca za lik u seriji Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka, gde je postigao veliki uspeh.

Buse Meral je, pak, došla do izražaja na svom glumačkom putu, koji je započela 2018. godine, likom Firuze u projektu Baba / Otac prošle godine. Meral je do sada bila u veoma impresivnim TV serijama.

U priči serije Vermem Seni Ellere / Ne dam te nikom gledaćemo ljubav Zelis i Mehmeta. U projektu, koji je domaća adaptacija TV serije Zauvek više, koja se gleda u inostranstvu, udružila su se veoma značajna imena kao što su Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bulent Alkis, Goncagul Sunar, Bahtiyar Engin.

Već postoji interesovanje za seriju i glumce

Serija u režiji Ali Balcija priča priču o Zelis, slobodnoj kćeri planina, potoka i visoravni i Mehmetu, koji je strastven za sve vrste avantura i akcije.

Nova serija pod nazivom Vermem Seni Ellere ističe se kao jedna od najpouzdanijih produkcija ATV-a u letnjem periodu, a njen prvi trejler privukao je veliku pažnju.

Ako već pogledamo interesovanje na društvenim mrežama, publici se dopala harmonija Emrea Beya i Buse Meral. Iz interesovanja na društvenim mrežama možemo razumeti da su dvoje mladih glumaca nominovani za omiljeni TV serijski par letnjeg perioda.

Datum premijere ove nove turske serije biće poznat vrlo brzo.

NOVO - U ponedeljak se završava turska serija Bir Kucuk Gun Isigi

By: TV Exposed