U ponedeljak se završava turska serija Bir Kucuk Gun Isigi

Vreme je za finale TV serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, koja se emituje na ekranima ATV-a ponedeljkom uveče.

U ponedeljak se završava turska serija Bir Kucuk Gun Isigi

Foto Credits: Dizilah

Najavu da će serija Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla ući u finale sa 36. epizodom podelio je ATV. Ali mnogi gledaoci ne žele da veruju.

Bili smo svedoci da je serija počela odlično i da je stekla jako mesto za sebe dobijajući veoma dobre ocene u prvim nedeljama takmičenja u ponedeljak.

Uz snažan sklad dua Berk Oktay i Seray Kaya i veoma impresivnu priču, serija Bir Kucuk Gun Isigi postala je produkcija koja je ušla u srca miliona gledalaca.

Trejler za 36. epizodu koji je podelio ATV bila je poslednja najava. Sa 36. epizodom, koja će biti emitovana u ponedeljak, 5. juna u 20.00, ekranski život upotpuniće i TV serija Bir Kucuk Gun Isigi.

Međutim, kada gledamo društvene mreže, shvatamo da mnogi gledaoci ne žele da veruju u ovu situaciju. U okruženju društvenih mreža možemo videti mnogo deljenja onih koji su tužni što će serijal biti završen u epizodi u ponedeljak. Jer oni koji vole seriju misle da se priča može nastaviti.

Serija je ostavila traga

Međutim, ne treba zanemariti činjenicu da rejting to ne dozvoljava. Gledaoci, koji su komentarisali:

 „Tužno je što se ova serija završava, a ima mnogo serija koje bi trebalo da se završe“, još se nisu navikli na to da će se projekat Bir Kucuk Gun Isigi završiti.

Mnogi gledaoci, s druge strane, dele komentare da će projekat „uvek biti u njihovim srcima“ i da je serija ostavila nezaboravne tragove. Uspešno partnerstvo i impresivna gluma Berka Oktaya i Seraya Kaye neće biti zaboravljena.

NOVO - Baris Kilic najavio iznenadjenja u finalu sezone serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed