Evo kada počinje nova turska serija Yaban Cicekleri | Divlje cveće

Potpuno nova serija počinje na ATV-u u ponedeljak, 25. marta.

Evo kada počinje nova turska serija Yaban Cicekleri | Divlje cveće

Foto Credits: IMDB

Akin Akinozu i Aslihan Malbora glume u novoj seriji pod nazivom Yaban Cicekleri | Divlje cveće.

Fanovi Akina Akinozua, koji je pokazao veliki napredak u karijeri, posebno sa projektom TV serije pod nazivom Hercai, ističu se svojim komentarima na društvenim mrežama.

Poznato je da glumac ima veliku bazu obožavatelja širom sveta, a čini se da je interesovanje za seriju pod nazivom Yaban Cicekleri iz tog razloga prilično veliko.

Akinozu je bio na ekranu kanala TV8 sa serijom pod nazivom Tuzak | Klopka, koja je prošle sezone trajala 26 epizoda. Ove sezone pratićemo glumca u ljubavnoj priči.

Ljubav i drama

Naravno, u ovoj priči ima velike drame, a Akin Akinozu se ističe kao glavna figura serije sa likom Kilica.

Važne detalje možete pronaći u objavljenom trejleru serije. Projekat Yaban Cicekleri | Divlje cveće broji dane za pojavljivanje na ekranima ATV-a.

Objavljen je i datirani trejler nove serije Divlje cveće, koju producira O3 Medya, a čiji je kreativni konsultant Zeynep Gunay, koja svojom glumačkom ekipom i pričom izaziva radoznalost.

U prvoj sceni serije Yaban Cicekleri, koja je na ekranu sa svojim novim trejlerom, pozdravljaju publiku rečima „Život ne treba meriti udahima koje uzimamo, već trenucima koji nam oduzimaju dah.“

Yaban Cicekleri , koji će impresivnim narativom na ekran prikazati borbu Kilica i Ele, okupljenih nakon godina bolnog gubitka, da zaštite svoju ljubav uprkos istinama koje su od njih skrivene i preprekama između njihovih porodica, počinje svojom prvom epizodom u ponedeljak, 25. marta, u 20.00 na ATV.

NOVO - Ugur Yucel kao mafijaš Hasan u seriji Sandik Kokusu | Miris škrinje!

By: TV Exposed