Pinar Deniz - Volim da pričam priče o jakim ženama!

Glumica Pinar Deniz jedno je od najzastupljenijih imena poslednjeg perioda sa likom Ceylin, koju  tumači u seriji Yargi / Presuda.

Pinar Deniz - Volim da pričam priče o jakim ženama!

Foto Credits: RiriNano

Serija Yargi nastala po ideji i scenariju scenaristkinje Seme Ergenekon, koja iznenađuje publiku u svakoj epizodi i uspešnom glumom, zauzima posebno mesto u karijeri Pinar Deniz. Glumica ne zanemaruje društveno odgovorne korake učestvujući na raznim pozivima nakon velike popularnosti koju je serija donela.

 Poznata glumica, koja je učestvovala u intervjuu u okviru Brand Week Istanbul, istakla je važnost suprotstavljanja uličnom uznemiravanju. Izrazivši da kada su je maltretirale na ulici, žene u tom trenutku nisu znale šta da rade i da je bila u velikom šoku, glumica je rekla:

„Postoji stanje šoka, mešanje tu odjednom stvara osećaj nelagodnosti. Na ovim treninzima se nude efikasne metode šta možemo da uradimo na veoma jednostavan način i da sprečimo da osoba ispred nas bude psihički oštećena.” .

Ženska moć je identifikovana sa likom Ceylin u TV seriji Yargi / Presuda, a i ovo je veliki uspeh Pinar Deniz. Navodeći da joj je važno da priča priče o jakim ženama, Deniz je rekla da tome posvećuje posebnu pažnju u projektima u kojima učestvuje. Glumica je takođe priznala da je ova situacija došla do izražaja u njenom izboru scenarija rekavši , „Volim da dajem život ženama koje otkrivaju svoju moć u projektima u kojima učestvujem i da pričam priče o jakim ženama.” Ceylin je u priči prikazana kao snažna i istovremeno ambiciozna i uspešna advokatica. U pitanju je dominantan ženski lik i publika ceni njen trud da stane na svoje noge.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Porast interesovanja za seriju Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed