Porast interesovanja za seriju Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Važnim razvojem smatra se to što je treća epizoda serije Show TV-a, Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja petkom uveče nastavlja da se susreće sa publikom na TV ekranu, doživela veoma dobar rast gledanosti.

Porast interesovanja za seriju Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: Sabah

Priča u seriji, u kojoj se istakao duo Sila Turkoglu i Dogukan Gungor, impresionirala je široku publiku. Serija Kizilcik Serbeti, koju je prva epizoda uznemirila zbog niske ocene, u drugoj epizodi je dobila malo više pažnje, a u trećoj je ovo interesovanje još više poraslo. Udajom mlade žene koja je odrasla u sekularnoj porodici za mladića koji je odrastao u konzervativnoj porodici, važne promene u životima porodica iz dve različite kulture otkrivaju se u seriji Šerbet od brusnice. Tim je bio veoma zadovoljan što je gledanost treće epizode, u kojoj su istaknuti kulturni sukobi, veoma dobra.

Drama Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja je zauzela 10. mesto u total kategoriji i još uvek je dobila ispodprosečne ocene, zauzela je četvrto mesto u AB grupi i peto u ABC1. Ovaj skok, posebno u grupama AB i ABC1, bio je pokazatelj sve većeg interesovanja publike.

Serija Yali Capkini nastavlja da dokazuje svoj uspeh osvajanjem prvog mesta u svim kategorijama i dvocifrenom ocenom petkom. Ostale TV serije u petak uveče, gde se ubrajaju projekti pod nazivom Kasaba Doktoru / Gradski doktor, Yalniz Kurt / Vuk samotnjak i Iyilik / Dobrota su daleko zaostali za svojim konkurentima.

U seriji Arka Sokaklar, s druge strane, i pored prosečnih stopa ostvarenih u total kategoriji, došlo je do određenih problema. Rečeno je da je snimanje bilo prekinuto na duže vreme zbog problema sa plaćanjem u seriji.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Caner Cindoruk predstavio svoj lik iz nove serije Maviye Surgun

By: TV Exposed